Ben je een teamplayer die goed zelfstandig werkt? Dan is dit wellicht de job die je zoekt!

Officemanager(s) NVCG-SOCG (24 uur per week) m/v/x

Wij zoeken per direct een leuke enthousiaste officemanager ter ondersteuning van het Bureau van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en haar opleidingsinstituut de Stichting Opleiding Cosmetische Geneeskunde (SOCG). De NVCG is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde. Op dit moment telt de vereniging ruim 200 artsen. De officemanagers werken samen met – en onder leiding van – de verenigingsmanager die gezamenlijk het team van het Bureau NVCG – SOCG vormen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Het bureau NVCG – SOCG ondersteunt het bestuur van de vereniging en het hoofd van het opleidingsinstituut. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: mailverkeer, plannen en notuleren van vergaderingen, financiële administratieve taken, organiseren van de algemene ledenvergaderingen, contact met leden, opleiders en artsen (in opleiding tot cosmetisch arts), organiseren opleidingsdagen, ondersteuning bij symposia en congressen. De werkzaamheden kun je grotendeels uitvoeren vanuit jouw eigen werkomgeving. Voor de opleiding zijn er regelmatig dagen gepland op een locatie in het westen van Nederland en af en toe wordt er in de avond vergaderd.

PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT:

  • HBO + Werk- en denkniveau 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Nauwkeurig en zelfstandig werkend organisatorisch talent met uitstekende communicatieve vaardigheden die goed in teamverband werkt.
  • Vaardig met Microsoft Office, SharePoint, Google Drive, WordPress, Mailchimp, social media (LinkedIn, Instagram, Facebook etc.)                      
  • Affiniteit met de cosmetische geneeskunde

WAT BIEDEN WIJ?

Het betreft een aanstelling voor 24 uur in loondienstverband. De honorering is marktconform.

MEER INFORMATIE?

Uitgebreide informatie over de NVCG en de SOCG is te vinden via www.nvcg.nl en www.socg.nl.

Voor overige vragen en het opvragen van het volledige functieprofiel, kun je contact opnemen met het secretariaat van de NVCG contact@nvcg.nl.

SOLLICITEREN?

Je kunt je belangstelling voor deze functie aan ons kenbaar maken door je curriculum vitae én motivatiebrief te mailen naar contact@nvcg.nl. We ontvangen deze graag uiterlijk 1 mei 2024.

Een referentenonderzoek maakt deel uit van de procedure en een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Aanstelling dienstverband: Zo spoedig mogelijk, uiterlijk 1 juni 2024.