Ben jij operationeel sterk én een verbinder? Dan is dit wellicht de job die je zoekt!

Verenigingsmanager NVCG-SOCG (32 uur per week) m/v/x

Wij zoeken per direct een verenigingsmanager die leiding gaat geven aan de officemanagers van het Bureau van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en haar opleidingsinstituut de Stichting Opleiding Cosmetische Geneeskunde (SOCG). De NVCG is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde. Op dit moment telt de vereniging ruim 200 artsen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Jij bent de spin in het web en draagt bij aan een goede relatie tussen de leden onderling en met de vereniging. Je coördineert de werkzaamheden, de informatievoorziening en activiteiten die horen bij de vereniging zoals het voorbereiden en de verslaglegging van bestuursvergaderingen, de Algemene Ledenvergaderingen en het jaarcongres, het contact met de diverse commissies binnen de vereniging en het contact met derden. Je speelt een belangrijke operationele en coördinerende rol bij het reilen en zeilen van het opleidingsinstituut SOCG, waaronder meedenken over en uitwerken van verbeterplannen, het coördineren van de opleidingsdagen en het contact met de artsen in opleiding (AIOS), de opleiders en de docenten. Je bent als verenigingsmanager nauw betrokken bij het financiële beleid van de NVCG – SOCG en het opstellen en bijsturen van de jaarlijkse begroting.Je werkt onder leiding van het bestuur (en directie) van de NVCG – SOCG en het hoofd van het opleidingsinstituut (SOCG) en geeft leiding aan de office managers die werkzaam zijn voor de NVCG-SOCG. De werkzaamheden kun je grotendeels uitvoeren vanuit jouw eigen werkomgeving. Voor de opleiding zijn er regelmatig dagen gepland op locatie in het westen van Nederland en af en toe wordt er in de avond vergaderd.

PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT:

  • HBO + Werk- en denkniveau
  • Minimale werkervaring 5 – 10 jaar
  • Ervaring in leiding geven 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Nauwkeurig en zelfstandig werkend organisatorisch talent met uitstekende communicatieve vaardigheden die goed in teamverband werkt.
  • Vaardig met Microsoft Office, SharePoint, Google Drive, WordPress, Mailchimp, social media (LinkedIn, Instagram, Facebook etc.)                      
  • Affiniteit met de cosmetische geneeskunde

WAT BIEDEN WIJ?

Het betreft een aanstelling voor 32 uur in loondienstverband. De honorering is marktconform.

MEER INFORMATIE?

Uitgebreide informatie over de NVCG en de SOCG is te vinden via www.nvcg.nl en www.socg.nl.

Voor overige vragen en het opvragen van het volledige functieprofiel, kun je contact opnemen met het secretariaat van de NVCG contact@nvcg.nl.

SOLLICITEREN?

Je kunt je belangstelling voor deze functie aan ons kenbaar maken door je curriculum vitae én motivatiebrief te mailen naar contact@nvcg.nl. We ontvangen deze graag uiterlijk

1 maart 2024.

Een referentenonderzoek maakt deel uit van de procedure en een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Aanstelling dienstverband: Zo spoedig mogelijk, uiterlijk 1 mei 2024