100% COSMETISCHE GENEESKUNDE

De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel om de de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren.

Wij weten hoe belangrijk uiterlijk voor mensen kan zijn

Hoe zelfs al een kleine gezichtsaanpassing enorm veel voor iemand kan betekenen.

Hoeveel zelfvertrouwen een gladde, gezonde huid kan geven. Cosmetische geneeskunde is daarom een prachtig vak. Maar het is ook een vak met grote verantwoordelijkheden. Het is daarom belangrijk dat elke behandeling heel zorgvuldig gebeurt en wordt uitgevoerd door ervaren en deskundige cosmetisch artsen die hun vak serieus nemen en precies weten waar ze mee bezig zijn.

Doelstellingen

Lees meer over de doelstellingen van de NVCG.

Commissies

De NVCG heeft een aantal specifieke commissies. 

Evenementen

Wij houden alle toonaangevende evenementen in de gaten.

Databases

Informatie over wetenschappelijke artikelen.

Actualiteiten

Lees alle nieuwtjes omtrent cosmetische geneeskunde.

Opleidingen

Profielopleiding Cosmetische Geneeskunde.

Veldnormen

De NVCG heeft diverse veldnormen en richtlijnen ontwikkeld.

Klachtenregeling

Externe klachtenregeling conform Wkkgz.

Iedereen heeft recht op eerlijke informatie

De artsen van de NVCG hebben als doel het voor iedereen mogelijk maken om er mooier, jonger en gezonder uit te zien. Op een manier die bij hen past. De behandelingen zijn daarom altijd op maat. Wij vinden het belangrijk dat u eerlijke, objectieve informatie krijgt over cosmetische behandelingen, zodat u precies weet wat de mogelijkheden, te verwachten resultaten en risico’s zijn.

Sluit je aan bij de NVCG

Neem contact op of meld je aan!

[et_pb_logo_slider slider_speed=”5000″ slides_to_show=”7″ slides_to_show_tablet=”4″ slides_to_show_phone=”3″ randomize_order_on_pageload=”on” smooth=”on” show_dots=”off” show_arrows=”off” grey_out=”grayscale_hover” _builder_version=”3.20.1″ _i=”0″ _address=”5.0.0.0″ /]