Vacature opleidingsplaats cosmetisch arts KNMG m/v

Sinds 1 juli 2019 is de ‘profielopleiding cosmetische geneeskunde’ een erkende opleiding. Het is een snel groeiend en innovatief vak met een opleidingsduur van slechts 2 jaar.

Functieomschrijving

Als arts in opleiding tot profielspecialist (AIOS) voer je medisch cosmetische behandelingen uit in een cosmetische opleidingskliniek. Je werkt onder supervisie van een opleider, cosmetisch arts KNMG, en volgt theoretisch onderwijs tijdens terugkomdagen. Je hebt geen actieve diensten. Je wordt volledig geschoold in de kennis en kunde van het werken met injectables, lasers, licht, energy based devices (EBD’s), peelings en cosmeceuticals. Tevens krijg je verdieping van de kennis m.b.t. de anatomie, fysiologie en pathologie in relatie tot de verouderingsprocessen. Daarnaast wordt je kennis verbreed op het gebied van de relevante cosmetische dermatologie en cosmetische chirurgie.

Werkomgeving

Op dit moment zijn er landelijk 8 gecertificeerde opleidingsklinieken, zie de website voor deze klinieken.

Functie-eisen

  • je bent BIG geregistreerd arts;
  • je beschikt bij voorkeur over klinische ervaring;
  • je hebt aantoonbare interesse in cosmetische geneeskunde;
  • je bent zelfstandig, sociaal en communiceert open naar collega’s en cliënten;
  • je bent enthousiast en ambitieus om het vak in de volle breedte te leren;
  • je bent een teamspeler met een collegiale werkhouding.

Wil jij als AIOS onze profielopleiding tot cosmetisch arts KNMG volgen?

Meld je dan nu aan, want 4 september 2023 start een nieuwe lichting! Solliciteren naar een opleidingsplek kan via volgende link: https://socg.nl/profielopleiding/sollicitatie-procedure Deadline solliciteren 30-6-2023. Na afronding van de 2-jarige profielopleiding beschik je over de beschermde titel cosmetisch arts KNMG en kom je in het profielregister van de KNMG.

1 De SOCG (Stichting Opleiding Cosmetische Geneeskunde) is het aan de NVCG gelieerde opleidingsinstituut, dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de profielopleiding tot cosmetisch arts KNMG.